smalle-banner-cab-6.jpg

Charley van 't Leven

De creatieve mogelijkheden die de computer kan bieden, hebben Charley van 't Leven al vanaf jongs af aan geboeid. Al jaren houdt hij zich bezig met het bouwen van websites en grafisch ontwerpen. Daarnaast heeft hij een universitaire mastertitel in de Franse taal & cultuur en is hij vertaler. In 2014, 2015 en 2016 is hij bij de FOTY Awards in de top-100 van beste ZZP'ers van Nederland gekomen.

Charley van 't Leven:

Charley van 't Leven

Toen ik acht jaar was heb ik een cursus 'computertekenen' gevolgd en vanaf dit moment was mijn interesse gewekt voor de creatieve mogelijkheden die de computer kan bieden. Ook de (nieuwe) mogelijkheden die de computer bood, vond ik erg interessant. Dat vind ik overigens nog steeds. Tijdens de computertekenencursussen begon ik al snel met het ontwerpen en bouwen van mijn eigen website. Dat is begonnen met een heel simpele website, die maar liefst 1 hele pagina groot was en waarop ik mijn interesses en vele hobby's had gezet. In de loop der jaren heb ik mijn website verbeterd, gemoderniseerd en uitgebreid en daarbij uiteraard heel veel verschillende software uitgeprobeerd.
Klik hier om deze website te bezoeken [opent in nieuw venster].

Begin 2007 heb ik me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en sindsdien ontwerp, bouw en onderhoud ik websites voor zowel particulieren als bedrijven. Sinds 2009 ontwerp ik ook (bijbehorende) posters, flyers en nieuwsbrieven. Naast mijn interesse voor de creatieve mogelijkheden die de computer kan bieden, heeft een paar jaar geleden de Franse taal & cultuur ook mijn interesse gewekt. In 2008 ben ik begonnen aan de bachelor-opleiding Franse taal & cultuur aan de Universiteit Utrecht, welke ik in 2011 met succes heb afgerond. Van augustus 2010 tot en met januari 2011 heb ik voor deze studie een halfjaar lang in Parijs gewoond en Études françaises contemporaines gestudeerd aan de Université Paris X Ouest Nanterre La Défense. Aansluitend op deze bachelor-opleiding ben ik de Master Vertalen aan de Universiteit Utrecht gaan studeren om me verder te specialiseren in het domein vertalen opzich, het vertalen vanuit het Frans naar het Nederlands en vanuit het Nederlands naar het Frans. Deze opleiding heb ik in juli 2012 ook met succes afgerond. Sinds begin 2012 bied ik al vertaaldiensten aan voor vertalingen vanuit het Nederlands naar het Frans of vanuit het Frans naar het Nederlands en sinds 2019 ben ik ook beëdigd vertaler in deze vertaalrichtingen.